Expositie praktijk – Huisarts van Etten – Bennekom
Hogeweg 21 6721VD Bennekom Tel:0318-414498
Header afbeelding

Expositie praktijk

 

 

FOTO’S VAN BIANCA                                                                           

In de praktijk treft u momenteel foto’s om te bekijken.

Ooit (in mijn jeugd) ben ik begonnen met simpel tekenen, maar daar heb ik verder niets mee gedaan. Begin jaren 90 ben ik met aquarel in aanraking gekomen en heb daar ook een aantal seizoenen een cursus voor gevolgd bij, toen nog, Krek in Ede. Toen ik kinderen kreeg had ik daar wat minder tijd voor, bovendien moest het altijd een poos drogen voor de volgende laag en met loslopende kinderen en geen atelier ruimte was dat dus gauw gedaan.

Langzamerhand kreeg ik meer interesse in foto’s maken. Nu ik een leuke camera en bijbehorende lens heb wordt het nog leuker. Ik probeer ze af te drukken op verschillend materiaal en kijk wat het beste bij de foto past. De vlinders en bloemen bijvoorbeeld kunnen ook buiten gehangen worden. En de ‘blauwe’ foto’s zijn mooi op aluminium. En een fluffie ijsbeer komt mooi tot zijn recht op canvas.

Normaal gesproken regel ik de expositie in de praktijk en nu dacht ik: laat ik zelf maar eens wat ophangen. Mijn huis is nu wel een beetje kaal.. Ik hoop dat u ervan geniet.

Bianca.