Reizigersvaccinatie – Huisarts van Etten – Bennekom
Hogeweg 21 6721VD Bennekom Tel:0318-414498
Header afbeelding

Reizigersvaccinatie

In onze praktijk kunt u terecht voor een volledig reisadvies en voor alle vaccinaties (inclusief gele koorts). Wij zijn LCR geregistreerd.
Het reisadvies is gericht op het voorkomen van ziekten bij reizigers, door het adviseren van preventieve maatregelen zoals vaccinaties, malariatabletten, hygiënische maatregelen en overig adviezen.
Voor meer algemene informatie kunt u ook terecht op www.lcr.nl en www.gezondopreis.nl.

Indien u een advies wenst gaat u naar reisprik.nl en kies onze praktijk via postcode 6721VD. Vraag uw advies tijdig aan, liefst 6 weken voor vertrek, zodat er voldoende tijd is om te vaccineren.
Aan het reisadvies zijn kosten verbonden. Onze praktijkondersteuner kan u hierover verder informeren. Kijk ook uw verzekeringspolis na ivm het wel of niet vergoed krijgen van het reisadvies en de eventuele vaccinaties.

Let op:
Als u naar het buitenland reist heeft u voor sommige medicijnen een officiële verklaring nodig. Dit geldt o.a. voor zware pijnstillers, ADHD medicatie, sommige slaap-/kalmeertabletten. Het kan enige tijd duren voordat u alle benodigde documenten heeft verzameld. Meer informatie hierover vindt u op www.hetcak.nl.